Beveilig het pand met draadloze alarmcomponenten van Ajax

Ajax-Alarm componenten en Beveiliging

Het geavanceerde Ajax alarmsysteem op draadloos-alarmsysteem.com werken inbrekers vanuit alle hoeken sterk tegen. Het is een fijn gevoel om over een goed alarm van topkwaliteit te beschikken. Geen inbreker zal dan lang bij de woning aanwezig blijven. Helemaal een draadloos alarm is een goede privilege voor het beveiligen van je woning of bedrijfspand. De inbreker gaat zorgvuldig te werk. Diverse detectoren zoals motioncam’s zullen snel beweging vastleggen en naar de hun sturen. Bij daadwerkelijke inbraak zal het alarm afgaan. Een sirene als aanvulling kan de inbreker snel afschrikken, kans is groot dat deze dan jouw woning verlaat. Zorg ervoor dat zowel aan de voor als achterkant van het pand alarmsystemen zijn geplaatst. Zowel buiten als binnen kun je motioncam’s plaatsen bij deuren, ramen en gordijnen. Gordijn detectoren leggen bewegingen vast als het gordijn beweegt. Ook eventuele sluiproutes moeten goed worden beveiligd. Installatie kan men zelf prima doen. Ook wij kunnen uiteraard het systeem voor je installeren.

De draadloze modules van een Ajax alarmsysteem

Door het grote bereik van 2000 meter zal het systeem ook prima in grotere panden werken op een draadloze hub die verbonden is met een LAN of GSM verbinding door middel van een simkaart. Je kunt extra componenten installeren zoals extra motion detectoren, curtain detectoren, tags, alarmbuttons, IP camera’s, sirenes, extra Ajax hubs, versterkers, intercoms en extra bedieningspanelen onder andere. Een starterskit begint al bij alle basiscomponenten die essentieel zijn voor een woonhuis of appartement. Natuurlijk kun je ook complete sets kopen bij ons. Met jouw smartphone kun je het systeem regelen en instellen via de Ajax app. Het alarmsysteem zal altijd de beste verbinding hebben zonder haperingen. De EU norm stelt hoge eisen aan onze systemen. De IP camera’s leggen HD of 4k beelden vast in heldere kleuren. Camera’s zijn zeer belangrijk om te kunnen zien wat er in en om jouw pand gebeurd. De beelden kunnen via de app worden gevolgd. Het alarm kun je uitbreiden met een binnen of buitensirene samen met een intercom en speciale toegangscodes zodat niet iedereen het pand kan betreden.

Het alarmsysteem en zijn voordelen

Je kunt ook prima de meldkamer optie bij het systeem nemen zodat je extra beveiligd bent. De alarmbutton kan hierop worden aangesloten. Ook als blijkt dat een inbreker een raam of deur open heeft gebroken zend het draadloze systeem direct een melding naar de meldkamer. De systemen zijn in zwart en wit verkrijgbaar zodat ze mooi ogen en niet teveel opvallen. Verder ben je eigenaar van het systeem zonder duur abonnement. Ook zullen eventuele haperingen en problemen met het netwerk direct worden gemeld. Het berichtencentrum zal je continue op de hoogte stellen omtrent gebeurtenissen rondom de woning of bedrijfspand. Om de batterij hoef je je ook geen zorgen te maken vanwege de levensduur van 7 jaar.

Laat je alarmsysteem door het juiste installatiebedrijf installeren en kies voor mr-beveiliging.nl

Geef een reactie